Pages

Tuesday, November 30, 2010

Orang memberi,kita merasa

Dulu-dulu saya kawen (kenduri belah suami), jiran2 keliling hantar kuih... punya la melimpah ruah desserts kami.. kali ni jiran saya kawenkan anak, saya berbahasa semula lah.. saya buat yang senang2 lenggang kangkung aje..sedikit cupcake carrot ngan dadih..

Ingat nak deko2 macam ni lah kurang2nya..tapi saya selesema, karang berdeko hijau tak diingini pulak, maka saya bagi kat jiran tak berdekolah..

Triffle meja pengantin pun saya buat juga.. huihh debar2 nak buat okeh..selalu i makan suami isteri aje yeh.. bersungguh2 mentriffle di malam hari...tapi tahukah anda membuat triffle banyak2 ni ada hikmahnya kebaikannya... taraaaaaa
Peti sejuk menjadi kemas sebab banyak makanan untuk jiran yang perlu di chilled kan...(ayat menjadi kemas tu sebab sebelum ni sepah kah??)

3 comments:

manggosteen said... Reply to comment

cam sedap je dadh tu..
org berbudi kita berbahasa..
org menberi kita merasa

ciketon fazya said... Reply to comment

haha rasa sebekas je.. sbb ngam2 nak bagi jiran..

there's always next time nak buat lagi, InsyaAllah

kucingorengemok said... Reply to comment

saya tag awak, hahaha (gelak jahat), rajin² la buat ye