Pages

Monday, November 22, 2010

Pagi Minggu di Bazar & Cafe, Rockshire




Haha tajuk memang bunyi hebat je..

Sekali pandang macam boleh berangan berada di tempat lain.. tapi sebenarnya ni kat Jalan Ibrahim, 83000 Batu Pahat..

Sebelum pergi pasar yang harmoni warnanya ni, kitorang pi layan sarapan kat Taman Soga.. nama kedai tu tak diketahui.. lokasi kedai seberang jalan depan sikit je daripada Tasik Y...( korang paham tak direction macam ni??).. Ini kedai favorite sleeping partner (ho ohhh tak agak2 engkau!)

Lontong kering ni kalau makan jangan toleh kat mertua ke, adik ke atau jiran sebelah ke..nanti diorang mintak..haha...

6 comments:

kucingorengemok said... Reply to comment

tau, tau, petang² dia jual roti manis dalam plastik tinggi

ciketon fazya said... Reply to comment

aah.. roti manis tu mak kawan kite buat.. tapi tak tau kalau sekarang dah ada byk org batu pahat buat roti manis tu...

tapi asal balik bp suami kite memang ajak bfast sini... nak ajak makan kedai tong ah, macam dia tak biasa je makan kedai bersuasana cina..haha

DrSinga said... Reply to comment

lontong darat eh?

ciketon fazya said... Reply to comment

aah...
almost lupa nama lontong darat..:p

Mohamad Fitri B Mohd Azlan said... Reply to comment

bleh tnjuk dlm google map tak, rase mcm nk pg plak.sy study dkt pt raje skrg ni.

cik.nisa.khaidir said... Reply to comment

encik fitri, ni jalan engaha le khospital BP. kat area tasik Y.