Pages

Sunday, November 7, 2010

Rampasan kuasa

Hehe akhir-akhir ini blog Syajarah dah selalu update.. syabbas inspector sahab...

Asalnya owner blog syajarah  ini yang suruh bininya (iaitu saya) buat blog... bininya kata, bininya macam tak berapa pandai tulis blog [buta IT!] dan malas.. tapi sekarang bininya yang malas buat air teh..{dia suruh bininya buat air teh masa bininya nak update blog supaya dia boleh buat rampasan notebook..haha}

Oke la bini mengalah.. bini pun dah kurang idea nak di blog kan... nak post gambar pun lakinya pesan, "jangan curi gambar i tau"...hehe

0 comments: