Pages

Friday, June 11, 2010

Dah abes meeting haruslah HAPPY!!


Hari Jumaat adalah hari meeting.. so lepas meeting lebih happy sebab dah pas fasa mendengar suara halilintar boss..hehe..

Oh ye hari ni saya dapat award (sebenarnya semalam) tapi hari ni baru boleh nak post entry sbb pagi2 tak happy sebab debor meeting.. huuu

Sbb dah terima award Happy ni, penerima kena jawab jawab 8 soalan..(harus hukumnya)

1. Adakah anda happy sekarang?
Alhamdulillah happy---> cubaan menjadi sopan

2. Kenapa anda happy?
Meeting dah abes.. esok pula weekend..kan jumaat juga penghulu segala hari.. harus lah gembira ^_^ ----> cubaan sopan kali kedua


3. Apakah benda yang boleh membuatkan anda happy?
Chocolate lah.. tiru pemberi award tulis.. errr tapi tambahan Chocolate Chocville lah..haha --> mengambil kesempatan

4. Pernahkah anda menerima tag?
Pernah…kalau happy buat..klu lepas kena marah tak buat sbb sebok google jawatan kosong..haha

5. Nyatakan warna yang anda suka.
Saya ni warna warni..dominan oren kot... ---> suami berkata " kenapa masa kite date dulu u kata u suka warna hitam?? tapi skang takde pun baju u warna hitam???"... Isteri berkata " u lah yang mewarnai hidup i"...hooo ohh tak boleh blah!!!

6. Beritahu 9 orang yang anda mahu tag.
errr kalau 2 orang je takpe kan??? sbb dah bagi hukum harus..:p
a)Kucingorengemuk
b)Dr. Singa

7. Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag.
Sbb kedua-dua subject representative blog ini keoren-orenan

8. Adakah anda happy dengan apa yang anda ada?
Alhamdulillah…---> cubaan sopan ketiga

3 comments:

kucingorengemok said... Reply to comment

errr... alamak?!

DrSinga said... Reply to comment

patut lah tersedak.....
:)

ciketon fazya said... Reply to comment

tula sape suruh oren..hehe