Pages

Tuesday, June 8, 2010

Mari bercuti di Summer Break

Nasib baik opis saya dah arrange retreat.. Kalau tak memang saya gatal kaki juga nak join Summer Break di Perak ni..Summer Break tu ape? meh tengok gambar meh..


I love beaching (pronounce carefully) .. saya suka pantai.. sebab kat pantai kita boleh mandi tanpa perlu ambil kira soal dress code macam nak mandi pool..haha..

Dah tu ape ke'best'an pantai Summer Break ni yang nak diwar2kan sangat???

  1. Sebab tengok gambar nampak macam best.. ---> saya mmg agak mudah terpedaya dengan nilai estetika luaran
  2. Sebab untuk mendapat layanan 5 Bintang yang berdiskaun ( daripada RM580 menjadi RM380)
  3. Sebab percutian ni ada pelbagai aktiviti tapi dalam masa sama anda bebas beraktiviti sendiri juga. Tak payah pikir pengisian penambahbaikan.. [haha tak alih2..;p ]
  4. Anda boleh dapat kawan baru yang muda-muda dan glamer-glamer sebab mereka tulis dalam pakej ada selebriti2, media dan beberapa guest dari negara2 lain..
  5. Dalam pakej juga ada sesi menonton World Cup beramai-ramai bagi yang gila bola.

Apa-apa pun boleh pergi click sendiri di link Summer Break tu manalah tau anda terbukak hati nak pergi bercuti.. Tarikh percutian adalah pada 25-27 Jun 2010 dan tarikh akhir untuk booking ialah 15 Jun 2010..

Err saya pulak sedang membukak hati suami untukmengajak suami ikut retreat opis saya ( jom la abang.. sampai ati u biar i pergi jauh2 dari u...huuuu)

2 comments:

DrSinga said... Reply to comment

gua > 20-an...
:(

ciketon fazya said... Reply to comment

3 series masih boleh.. tapi sampai 35 jelah...hehe