Pages

Friday, June 4, 2010

Eton at Summerset Rompin

Ada ape dengan Eton?
Eton tu cantik, baik, gebu :p , bersopan santun... ---> dah..dah.. berhenti menipu..

Ape sebenarnya Eton?
Eton tu ejaan terbalik untuk NOTE ---> kesian betul budak ni.. dah takde idea sangat nak update blog..

Cuba ko cakap betul2, ko nak ape Eton?
Ok ni betul2 bukan cobaan

Si Eton dan E-ton ni berjumpa kat Summerset Rompin.. hehe sebenarnya ride ni bukan la di jalan yang macam ni.. tapi dalam hutan berpaya-paya or pasir2.. hari ni kami sepejabat dok riki tempat nak buat retreat opis..



Trip ni nak tengok keadaan bilik, kawasan percutian dan paling penting menguji rasa makanan tu agar sedap di tekak kami.. hooo ohh.. pada hari ujian sensori ni kami di beri rasa kari kepala ikan (errr ni kat kedai mamak kat kl pun banyak..tapi since free wajib la makan kan???? )

Selain makan, menengok keadaan bilik juga penting sebab nak tau bilik tu cantik atau tidak....


By early July nanti review Summerset Rompin ni akan saya buat secara full sbb lepas program retreat tu nanti baru leh bagi tau best betul2 atau best ala2 je pakej yang Summerset tawarkan kat opis kami ni eh... So buat masa ni tgk la gambar yang bosan ni kecuali gambar Eton yang cantik tu je..huuuuuu

2 comments:

ain said... Reply to comment

kak, i nak g retreat. tapi nk tdo je....

ciketon fazya said... Reply to comment

err klu i mintak cuti hari retreat tu kena boleh tak attend program kan?????huuuu