Pages

Tuesday, June 22, 2010

Saya isteri biasa

Saya seorang isteri biasa..
Isteri biasa tu bagaimana?
  • Isteri biasa tu isteri yang jeles kalau suaminya di mesej wanita lain, kalau wanita itu client juga suka jadi banyak2 tanya baru puas hati..
  • Isteri biasa tu isteri yang suka bila malam-malam suami ada sama-sama tgk tv or makan-makan then suami dia tak payah jumpa client..

Tapi malangnya saya isteri biasa yang kena membiasakan diri dengan kedua-dua keadaan yang saya macam tak berapa gemar dengan keadaan ini..

Suami saya kata :

Baby, abang mintak maaf selalu ambik masa i patut bersama u.. but then tuntutan kerja sendiri memang begini.. I tiada gaji autodebit seperti pekerja lain, debit bank saya bergantung kepada client dan memang saya akui client selalu begitu begini.. Saya bertanggungjawab untuk support myself, u and insyaallah our kids.. Memang i terpaksa bekerja keras untuk kite.. I nak tunai janji i pada u bawa u honeymoon kat Turki...

Isteri ----> terdiam.. terharu.. sembunyi muka sbb nangis.. siannya suami saya...T_T

Oke la saya janji saya behave... ----> huwaaaaaaa

perkataan bold tu tipu..haha.. nak sebut pun suami saya muntah pelangi

Suami , i heart u..^_^

6 comments:

Mazura said... Reply to comment

sabar la ye..utk kebaikan bersama juga

kucingorengemok said... Reply to comment

baby, u ikut lah dinner sekali ngan client tu...

ciketon fazya said... Reply to comment

yah : sedang belajar bersabar

KOG : tapi baby tak sabar ikut jumpa client..baby ngantuk.. haha :p

DrSinga said... Reply to comment

sib baik tak panggil baby apaaa....
(cuba bayangkan bila dah umur 55 tahun nanti...dipanggil baby...)
:)

Psyche said... Reply to comment

sejuk hati dengar suami bagi alasan begitu...

ciketon fazya said... Reply to comment

dr.singa : mmg dia tak panggil baby... dia muntah pelangi dulu bila dengar gedik2 address diri as baby...

kp : mmg sejuk.. huhu kesian kat suami saya..dia penat..tapi kite muncung...huhu kesian..