Pages

Tuesday, June 22, 2010

tak chill la kalau jeles

Pagi-pagi dah baca gossip...tapi baca gossip paper semalam..

Cite pasal Fasha Sandha dah tak geng dengan Tizz Zaqyah sebab Tizz nak ambik laki dia opsss lum kawen lagi BF dia yang juga bekas suami Nora Danish... Bila google, berkirai-kirai cite buat review pasal mereka berdua ni...

Hehe sebagai pembaca gossip, rumusan karangan yang boleh di buat dari gossip ini..

Wat turns around goes around.. hukum karma... alangkan dah kawen pun boleh cerai.. setakat BF itu small matter...

Err Fasha Sandha ni tak chill la .. macam Nora Danish jugak arr... jeles-jeles..kehkeh...

p/s : berangan jadi blogger gossip artis

3 comments:

DrSinga said... Reply to comment

hahaha... macam budak2 sekolah menengah rebut pakwe...
what goes around..comes around kan...
:)

Psyche said... Reply to comment

baik lagi kita main merry go round!

ciketon fazya said... Reply to comment

hehe.. tak chill marah2 kan.. dulu pun dia 'kawan' je ngan laki nora danish.. tetiba jadi tak chill gak cam nora danish sbb jeles..