Pages

Friday, July 8, 2011

Abg Aji & Akak Baby

Sementara tunggu Abang Aji balik masjid dan ambik baju kat dobi, Akak Baby (haha lama tak buat org munpel) nak update sket blog..

Malam ni Insyaallah kami bergerak balik ke BP.. heee dah lama tak balik kampung kesayangan kan.. tapi harap2 waktu terdekat dapatlah juga balik Terengganu, kesian abg aji, lama tak balik kampung dia..

Balik BP mungkin juga akan pergi Pontian.. sbb mak akak baby (munpel) nak gi kenduri kawan dia.. yelah dulu2 mereka datang kenduri akak baby ngan abg aji.. ni kira balas jasa balik lah..kang dia ungkit pula tak mau dtg kenduri adik akak baby..

Lepas tu ayah akak baby ajak pergi makan Sup Sitam .. Owner sup sitam yang akak baby rasa namanya sitam kot ni roomate ayah akak baby masa pergi umrah kelmarin.. so dia ajak la kami pi makan kat kedai dia.. rupanya selama membesar kat BP akak baby tak pernah makan sup sitam..apesal eh?

Oklah akak baby nak kemas baju..nnt abg aji marah.. daaaaaa

0 comments: