Pages

Wednesday, July 27, 2011

Amusement peak

Inside gondola view
2 gebu hands with all day pass wrist band
There's a lots of pastries and cakes at the Coffee Terrace.. haha makan sampai rasa taknak balik..hehe
We choose food from  Indian & Vegetarian kitchen as suggested by the restaurant manager.. sedap!

Kali pertama saya ke Tanah Tinggi Genting.
Kami ambil pakej dari Hentian Kajang dengan harga RM53 seorang.
Pakej :tiket bas pergi balik,tiket gondola naik turun,free 1 ride atau minum/makan di Coffee Terrace

Kami beli whole day pass, RM62 seorang,so kami guna tiket inside pakej untuk makan2..hehe

Tak banyak rides yang berjaya dicuba,sbb ramai gla org.malas beratur..
Saya naik spinner : haha rasa macam kena campak..(bukan measles..hehe)
Kami naik pirate train ; menyesal!
Kami naik pirate ship : ni kecut perut
Outdoor rides refers here..
Kami tengok pirate story 4D : rasa macam jumpa pirate betul2!
Indoor games refers here..
(haha lanun betul kami!)

Jumlah perbelanjaan :
Tiket pergi balik (include tiket bas, gondola skyway, makan in package) : RM53 x 2 = RM106
Tiket whole day pas for outdoor and indoor game : RM62 x 2 = RM124
Makan Marrybrown sbb dah lapar haha :p : RM 30
Tetiba ada org ambik gambar kami dalam gondola : RM30
In total : Nearly RM200..hehe sekali sekala takpe kan.. hari-hari pengsan..

At least lebih berbaloi dari harga makan time ni..hehe.. apa pun semua nikmat harus disyukuri.. :)

Published with Blogger-droid v1.7.3

0 comments: