Pages

Wednesday, July 27, 2011

Wordless #13 : tak berapa nak wordless sebab jadi giveaway..

Satu petang yang hening di tepi Sungai Kangsar..

(A)

(B)

(C)

(D)

Buatlah caption sendiri.. Ini sort of giveaway juga.. Sorang pemenang yang dengan caption dialog terbaik (ter catchy sebenarnya) akan menerima hadiah sumbangan Chocville..Hadiah macam biasa, macaron lah apa lagi!.. (mungkin klu penaja rajin dia akan tambah hadiah lain..berdoalah!)..

Syarat-syarat penyertaan :-
  1. Buat caption untuk gambar-gambar. Caption boleh dalam bentuk dialog, karangan bergambar, syarahan atau pidato atau syair sekali pun.
  2. Karangan atau caption boleh dalam bahasa melayu, inggeris atau dwibahasa. Karangan berbentuk double meaning akan dibatalkan serta merta tanpa belas kasihan.
  3. Sahkan penyertaan anda dengan bagi komen di entry ini.
  4. Sila war-warkan giveaway ini dan syarat penyertaannya sekali, sekiranya banyak penyertaan masuk, penaja berbesar hati nak tambah hadiah.. Kalau penyertaan takat 10 orang je, penaja cuma bagi satu hadiah je..
  5. Tarikh tutup penyertaan ialah pada 26 Julai 2011 : 12.00am
Dah la tu je kot.. oh ye pesanan penaja, hujung minggu ini kami akan pulang ke kampung terchenta Batu Pahat.. so ada sebanyak 6 box macaron (12pcs, perisa bercampur2) yang masih available.. so kalau nak bagitau cepat okeh..1 box RM20 self collect di Taman Indah or kat Wetworld pun boleh.

Oklah tu je.. daaaaaaaa

UPDATE PESERTA ;

6 comments:

cure32 said... Reply to comment
This comment has been removed by a blog administrator.
ciketon fazya said... Reply to comment

@cure32
haha pit akak suka.. tp yang lenlain kontestant, sila buat dialog di blog masing-masing eh.. kat comment box ni tinggalkan link entry nya eh.. hehe

cure32 said... Reply to comment

hehehe tq..

eton..klo nk delete komen tuh pon xpe..

i bg link kt sini yeh

http://cure32.wordpress.com/2011/07/06/chocville-giveaway-macaroon-punyer-pasal/

tenkiuh

Psyche said... Reply to comment

syifa nak menang la tu. siap tampal dialog kat komen. hahahaha.

cure32 said... Reply to comment

hhahaa xcited kan.nasib baik i xhntr by courier tau...bg resume bagai

DrSinga said... Reply to comment

update lahhhhh...
:P