Pages

Wednesday, August 24, 2011

Hati luka

Selalu bila hujung-hujung bulan saya tak suka check ATM or bukak cimbclicks..
Sebab hati terluka tengok baki akaun..haha

Lately selalu buka sebab nak tengok baki yang ribu-ribu..
Malangnya tu duit opis!..
Sekali lagi hati terluka...

Hari ni buka lagi..
Wow ada tambahan ribuan lagi..owh dah gaji..
Selepas bayar itu dan ini..
Hati luka sekali lagi...

4 comments:

kucingorengemok said... Reply to comment

awak jangan jangkit mood-hati-luka kita laa, tak syok, hehe

ciketon fazya said... Reply to comment

@kucingorengemok

lepas bayar2 bil, hati mmg terluka tiap2 bulan kak..huhu

*tetiba berharap duit 'login fb dapat duit' tu ada balance lepas raya nnt

Psyche said... Reply to comment

kite pun rasa samaaaaa...

Khai M said... Reply to comment

Hahaha.. jgn bukak lain kali. :) Bukak once in 3 months, lepas tu bleeding non stop for several days sbb dah parah sgt hehe mcm aku la tu.