Pages

Saturday, August 20, 2011

Iklan raya : chocolate cluster

Choc cluster : almond + raisin

Ini adalah iklan ulangan dengan harga baru untuk 2011
Kawan-kawan masih ingat lagi saya janji nak post gambar untuk entry ini? Nah sekarang tunai janjinya tapi dengan harga baru.. diulangi harga baru

Ini la choc cluster.. Untuk hari raya ini saya cuma ambil tempahan untuk kuih ini sahaja.. ops bukan kuih tapi coklat cluster ini shaja...sbb saya tak pandai rajin nak buat kudapan lain.. kang buat kuih raya tak sedap akak jugak korang complaint, bila ada complaint terus tak jadi tempah macaron..eh tiba-tiba!~

Ok sedikit info untuk kudapan cluster ini.. ia sebenarnya ia mungkin kekacang atau cornflakes atau buah-buahan kering yang saya enrobed kan dengan coklat compound... errr apa pula coklat compound??.. ianya coklat daripada lemak sayuran (vegetable fat) .. Anda boleh juga request untuk pure chocolate..iaitu coklat yang memang lemaknya daripada lemak koko... untuk pure coklat harganya mmg mencecah 2 kali ganda harga yang saya tawarkan ini..[ rasanya juga mmg lebih sedap... once anda telah terdedah kepada pure choc anda akan meminggirkan coumpound choc... ini kisah benar..huhu ]

Berikut adalah harga bagi tempahan bagi cluster ini..

almond @ cornflakes sahaja : RM24 untuk sebalang

almond + kismis @ cashew @ aprikot @ cornflakes : RM27 untuk sebalang

almond + cashew + kismis @ aprikot : RM27 untuk sebalang

almond + hazelnut : RM25 sebalang

hazelnut + kismis : RM27 sebalang

* sebalang = 50 pcs

* default coklat ialah milk coklat... sila nyatakan kalau nak coklat putih atau dark

* drizzle dengan perasa strawberry / orange boleh dilakukan tanpa sebarang extra charge..tapi kena khabor la ke saya..(satu balang satu jenis drizzle sahaja)

* harga tidak termasuk kos penghantaran. Disarankan untuk self pick up di Dengkil atau HUKM Cheras. 8km radius kawasan Dengkil free delivery [wah beruntung betul orang Dengkil ^_^]

sebarang pertanyaan leh email nutaizaf@gmail.com atau boleh telefon saya 013-6076706

Ok itu aje... selamat membeli :)

choc cluster cornflakes with orange drizzle

6 comments:

DrSinga said... Reply to comment

kawan saya kata...
( tahun lepas tu.)
sedappppppp....


regular kastemer ada diskaun kan!!!!
:)

ciketon fazya said... Reply to comment

@DrSinga

harus gitu..:)

puanbee said... Reply to comment

salam juri .. hehe meh berkenalan ..saya hantar lin penyertaan ke dua .. thanks komen di blog saya yee http://puanbee.com/duit-raya-selepas-ramadhan-dan-anak-yatim/

DrSinga said... Reply to comment

almond + hazelnut : RM25 sebalang

nak 2
nak drizzle oren
rasa nak pick up..tapi rasa malas..tapi rasa nak pick up..

bak mai akaun number.,
cimb ado??

DeLancrettLurpak said... Reply to comment

huih, kalau ada org nak ambik, dah lama saya order...

ciketon fazya said... Reply to comment

@DeLancrettLurpak

Puan Lurpak, kuih muih awak lagi da bomb ok..hehe

bak mai barble cheese 1..:)