Pages

Saturday, August 20, 2011

Log in fb dapat duit

Annoying kan tengok gambar show of kipas duit?
Kalau tagged kat fb lagi annoying!
Published with Blogger-droid v1.7.4

6 comments:

DrSinga said... Reply to comment

yang tayang ibu jari depan kereta besor pun sungguh annoying!!!


awakkk....
maybe nak ke putrajaya lagi esokkk...
bak sms/e mail direction ke dengkil!!

nak buat raptai raya

Psyche said... Reply to comment

iye betul! hahahhaa. tapi gambar2 yang ni beat them all!

kucingorengemok said... Reply to comment

singgit takpe, kira halal je gitu... hehe

ciketon fazya said... Reply to comment

@DrSinga
kitorg nak tayang keta ratusan ribu takleh..

kalau nak jugak kena edit photoshop pakai keta fairlady iklan dlm paper..hehe

ciketon fazya said... Reply to comment

@Psyche

haha tak sangka a side of modelling kami neh.. hehe

ciketon fazya said... Reply to comment

@kucingorengemok

sbb dpt singgit je, takde org nak join MLM kami..:(