Pages

Wednesday, August 24, 2011

Mohon & Mintak 1432 (i)


Salam syawal buat semua ahli keluarga, sahabat handai, rakan taulan, geng bloggers dan sesiapa yang mengenali diri ini (chewah), saya mohon ampun atas kesilapan dan kesalahan sama ada sedar atau tidak sedar.. Seperti tahun sebelumnya, kad pengganti diri dibuat dalam bentuk maya supaya dapat dikongsi secara meriah dengan semua pembaca dan lebih eco friendly ( read : saya kedekut! )

Hari raya ini jemputlah beraya ke rumah kami.. kami belum bercadang buat open house tapi kalau mahu singgah beraya, sila lah.. hehe

p/s : semoga suami yang sangat saya cintai tak complaint tentang penggunaan bahasa rojak atau kesalahan ayat di dalam kad ini ..
p/s/s : gambar mak hajah tu gigih lukis sendiri.. konon2 kurus sket (padahal!), masih mengekalkan jubah hijau warisan mertua buat gi teraweh....gambar suami tiru dari google image search, coloring je buat sendiri..

9 comments:

kucingorengemok said... Reply to comment

tetiba awak hampir sama tinggi dengan tuan loyer? cecepat: maaf zahir batin! :D

DrSinga said... Reply to comment

HEHEHEEEEE....
kiut ~ gambar awak berdua
kiut ~ lukisan itu
kiut ~ kad itu..

ciketon fazya said... Reply to comment

@kucingorengemok

haha silap merevealkan status ketinggian pada gambar di atas.. haha

yela-yela kita maafkan..:)

maaf zahir batin.. *ucapan selamat raya tunggu dulu..hehe*

ciketon fazya said... Reply to comment

@DrSinga

gambar berdua hire photographer.. klu tak mesti gambar muka penuh frame je..
lukisan tu adalah tanda tak sia-sia bos anta i p kursus buat report tahunan opis..haha

WuMing said... Reply to comment

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA YANG AKAN TIBA

ciketon fazya said... Reply to comment

@WuMing
Thank you Wu ming..
salam Eidul fitri juga..:)

Psyche said... Reply to comment

Selamat rayaaaaa!!!! Eton, kueh kalo tak sempat pas sini, pas kat BP pun bolehhhhhh... Jumaat I dah cotiiiii..

ciketon fazya said... Reply to comment

@Psyche

ok gak gitu kp.. sbb kita keja sampai malam before becuti raya ni..huhu *ngantuk

Chempaka Merah said... Reply to comment

nak mohon maaf? ok, sy maapkan!

kahhhh!!!

tunggu i dtg menyerang rumah u bersama-sama atlit penerjun negara... :)