Pages

Wednesday, December 31, 2008

Bila gaji masuk..

baru tgk ewarga ukm..
hoho pekeliling gaji dah keluar..

paling ngeri tgk pada suku tahun yang hujung2 (sept - disember)
nampak cambest gaji awal..hakikatnya.....arggghhhhhhhh

nak upload printscreen ada problem la plak..nah tengok la kat blog narisa ni
secara asasnya saya tak suka gaji awal kerana akan berlaku proses lupe daratan bila tgk berkepuk2 duit dalam bank dimana hakikatnya ia adalah peruntukan hari yang berlainan..tapi nak buat camana, sape tak lupe diri bila tgk duit..hehe

oh ye tak de posting resolusi baru pun kan..walaupun 2 thn baru disambut hampir serentak..resolusi cliche..' nak jadi lebih baik daripada thn lepas'.. ape pun benchmark this year tak meet to 100% lagi..hanya 50% kot...

resolusi secara fizikalnya ada dah tulis masa dalam blog friendster dulu..secara spiritualnya malu nak tulis..aduhai kerdilnya rasa..nikmat nak byk, syukurnya kurang..this side kena byk penambahan kot..

baekklah..saya nak balik umah..this week i had homesick..err logic ker homesick even dah tak sekolah????boleh je la kot..this is the feel deep inside my heart..sedey woo..:'(

5 comments:

ElizSue said... Reply to comment

homesick is normal..
kiter serupa...
hehe~

* i solved sudoku game 60468..

ciketon fazya said... Reply to comment

homesick..homesick...
i havent solve any sudoku yet...

ElizSue said... Reply to comment

jgn sedey2...kgkawan kan ramai..

sudoku is fun when u know the trick..
i can say that sudoku on your page is suitable for beginner..
klu p MPH or any other bookstore, p la tgk tips2 tu kat buku2 sudoku..

ciketon fazya said... Reply to comment

mmg ambek beginner pon..
sbb nak isi masa lapang tgh wat keja..
haha klu ambek medium hard maunya tak jadi keja..keke..
klu yg ni leh wat pejam mata baru tukar level..heee~~~

ned's said... Reply to comment

geng2 homesick...haha...weh..sudoku sgt best le weh...serious best..nnti ko addicted..cm aku dlu2 addicted la..pastu lama2 da jd boring plak sbb da tau tricknye..aku train adik kecik aku suh dia focus through sudoku la...last2 dia jd terror n bole beat aku..yup..mph hv many books on sudoku..apapun..practice and practice..then u will know the tricks..