Pages

Monday, December 22, 2008

Saje saje

Apa ni?


Apa tu?


Sebenarnya ni adalah Ladybird..
Venue : Kedai Mamak dekat x-Klinik Harmoni Dengkil.
Time : Pas maghrib,balik jumpa future aunties and kazen.
Situasi : Sedang minum air Teh o limau suam dan ada sedikit tumpahan..tetiba seekor ladybird dengan gembiranya bermain luncur air ke atas tumpahan2 air itu..enjoy giler2..tapi terlalu kecik n camera ni aku tak abes xplore..tak reti capture shoot yang clear dan cantik...

Apa plak?


Assignment tak siap..


Ni mmg assignment yang tak siap2..dan saya tak tau bila nak siap..saya juga tak tau bila saya nak serius ambik gambar..bila nak full use camera saya...kenapa saya malas???

0 comments: