Pages

Wednesday, December 31, 2008

Sebab2 kenapa drive keta laju2

penah terdapat satu kemusykilan yang disuarakan oleh seorg lelaki..
'kenapa budak pompuan suka drive gelabah2???' [err laju sebenarnya...]

Alasan2nya
1. takut bila lalu dekat2 kubur
2. teringat cerita Chermin
3. terbaca email banyak pencuri/perogol di jalanan
4. dah lambat ke tempat dituju
5. ngantuk drive slow

Hasilnya


huhu tapi hasil kumulatif ni diperolehi atas alasan (4) dan (5)...heee~~~~
mujur boleh renew roadtax..takpela, nnt dah kaya saya bayar lumpsum..heee yeke???

4 comments:

juzmine said... Reply to comment

uiks..byknyer saman..camne nak check ekk..takut gak aku..rekod aku bersih lagi ni..

ciketon fazya said... Reply to comment

ko gi kat website tu..aku memula try cari check saman pakai google je..tak pun ko cari rilek.com
sengal la, aku dah puas dah kena ceramah mak ayah aku pasal saman2 nih..

IdzaRis said... Reply to comment

saman?biasela tu..sy punya lagik byk...
huhuuu...

Nadia said... Reply to comment

Er aku rasa alasan yg no 3 tu pun sgt kukuh la..
Saya x sanggup nak check saman!!
hahah