Pages

Sunday, February 1, 2009

Moist choc cake

Ni satu-satu resepi kuih/ kek yang saya ingat [sbb tak payah tgk buku resepi yang saya salin dulu tu]..sbb masa awal2 percubaannya dulu dah hampir setiap bulan saya cuba...hehe dan pemakan cum food testernya adalah adik beradik saya...

[ada org tepuk dahi sambil berkata " Alamak!!! takkan aku nak jadi food tester je nnt???"]










Oleh kerana kek telah habis dimakan dalam jangkamasa 24 jam..maka tak sempat saya tapau ke opis...hehehe..so saya jamu gambar dulu..nnt rasa lapang-lapang saya bwk g opis ok..sebnarnya dari kek simple ni blh di tambah perasa2 lain...dari semasa ke semasa saya akan update improvisasinya ok..

0 comments: