Pages

Tuesday, February 3, 2009

Fail Meja yang [*&(*()(*^%$#%&^&**((&]

Buat fail meja ni memenatkan..
Buat modul keja nak menyerabutkan...
Nak setting formatnya lagi MENYAMPAH....
Dah banyak kali edit benda ni..
Nak tambah 1 benda je kena ubah whole document...
Skang ni ubah lagi sbb akreditasi...mmg ??&^#&^&***&#@@!@*(_+@!~~

Saya sedang mencari mood keja...
Dah asyik tak de mood je..
saya tak suka begini...
i need something to revive myself...


Nasib baik saya hanya seorg pekerja sains
[kalau saya lawyer mesti banyak file client saya yang saya malas tgk]

Nasib baik saya hanya seorg pekerja sains
[kalau saya PTD mesti saya malas nak homework update dasar]

Nasib baik saya hanya seorg pekerja sains
[klu saya consultant engineer @ perancangan bandar mesti saya malas tgk pelan yang halus2 butirnya]

heeee ~~~~sambung keja balik...ni adalah luahan seorang pemilik hati dan minda yang sedang malas...skang saya dah rajin balik...yeke?????

7 comments:

azzamoro said... Reply to comment

saya budak IT, saya tak tau apekah maksud fail meja.. hikhik..

juzmine said... Reply to comment

aku punyer fail meja pun tgh nak wat..tp dah berbulan2 status still'sedang wat'..biler nak siap gaknyer!!!..ko ada cth yek..bgla aku tgk cane ko wat..hahahha..

ciketon fazya said... Reply to comment

Azza : fail meja adalah elaboration job description dan ape2 benda mengarut lagi...hehe mengikut peraturan ISO setiap ape yang kite buat perlu di tulis dan ape yang ditulis perlu dilaksanakan..untuk menjadikan menarik ia perlu dilakukan seperti mengupdate blog...heeee

Juzmine : boleh saja...aku pun sbb due datenya semalam...hehehe

ned's said... Reply to comment

hmm...fail meja ku di buat oleh org lain..hehe..kakak kerani..alih2 diaorg suh amik bile nk audit..muahahaaha..

tp sy kena gk wat teaching plan..segala mak nenek kna letak..dr lecture note,soalan exam student,result diaorg..smua la..dan sy slalu jenis letak bnda2 ni sepah2..time org audit dtg bru sbuk nk cr...

so tak kisah le..fail meja ke..teaching plan ke..utk mngelakkan kite2 smua kelam kabut time auditor dtg..kite2 smua mesti la sntiasa mengupdate keje2 kite n letakkan dlm satu fail.sng nk cr nnti...(aku dlu awal2 sem jek wat..then tetiba jd mls plak)adeh2..

Go..go...eton...wat le fail meja anda...ciayo!!!

ain said... Reply to comment

ehem...ehem...
u tinggal tak tulis nama i je kan untuk tujukan masalah u nie...
nak bagitau nak anta lambat la tue ;)

ciketon fazya said... Reply to comment

ain memahami...
soghie lambat!!!!!!
i tau u syg i..i kan companion mengingat minute meeting u...kekeke

Nadia said... Reply to comment

Seb baik anda hanya pekerja sains bukan perancang bandar spt sayeee..butiran pelan bukan sekadar halus,dasar2 kerajaan perlu diaplikasi!!feeeenning wooo..
Fail Meja bila kene buat ikut PKPA mmg weeng pale otak..