Pages

Monday, February 16, 2009

Making KAYA

Semua orang nak KAYA...tidur atas duit barangkali...i show to you how to have KAYA
Mesti ada telur

Santan

Gula Melaka

Daun Pandan (making it pandan scented KAYA)

Put all this together n start cooking it...at 1st kena double boiled [to ensure the temperature is 373 Kelvin..hehe or 100 degree celcius]




email me for detail recipe

Lately kekonon saya cam rajin nak blaja masak..mmg pastu saya akan paksa org jadi tester [hoho saya tgk penguji rasa tu membaca bismillah bersungguh2..kehkeh]

OOO ya class chocolata semalam fun..more info blh tgk web page choco guru saya ni ok..soalan pertama kepada beliau..

"err puan dulu keja lembaga koko ke?"

Hehe mungkin saya adalah org yang sekian kali bertanya...update nntiiiiiiii..sbb saya nak ambik gambar dulu...heeeeee~~~

2 comments:

Nadia said... Reply to comment

aku mengoffer diri utk jadi penguji rasa chocolate..heheheh

ciketon fazya said... Reply to comment

1st batch sudah abes..
tapi nnt aku buat ko leh rasa..
masa blaja chocolate ni mmg aku teringat kat ko nade si chocoholix