Pages

Tuesday, August 17, 2010

Chocolate Cluster Chocville

Choc cluster : almond + raisin
Kawan-kawan masih ingat lagi saya janji nak post gambar untuk entry ini? Nah sekarang tunai janjinya [walaupun lambat! :( ]

Ini la choc cluster yang saya maksudkan.. Untuk hari raya ini saya cuma ambil tempahan untuk kuih ini sahaja.. ops bukan kuih tapi coklat cluster ini shaja...sbb saya kenal pasti kudapan ini je dapat saya hasilkan dengan kasih sayang.. sbb jenis2 lain sgt time consuming jadi kurang kasih sayang... Saya sayang anda semua maka yang penuh kasih sayang sahaja yang akan saya persembahkan untuk deria sensori anda ^_^

Ok sedikit info untuk kudapan cluster ini.. ia sebenarnya ia mungkin kekacang atau cornflakes atau buah-buahan kering yang saya enrobed kan dengan coklat compound... errr apa pula coklat compound??.. ianya coklat daripada lemak sayuran (vegetable fat) .. Anda boleh juga request untuk pure chocolate..iaitu coklat yang memang lemaknya daripada lemak koko... untuk pure coklat harganya mmg mencecah 2 kali ganda harga yang saya tawarkan ini..[ rasanya juga mmg lebih sedap... once anda telah terdedah kepada pure choc anda akan meminggirkan coumpound choc... ini kisah benar..huhu ]

Baiklah saya recap semula info untuk pembelian dan tempahan bagi cluster ini..

almond @ cornflakes sahaja : RM20 untuk sebalang


almond + kismis @ cashew @ aprikot @ cornflakes : RM22 untuk sebalang

almond + cashew + kismis @ aprikot : RM24 untuk sebalang

almond + hazelnut : RM23 sebalang

hazelnut + kismis : RM24 sebalang

* sebalang = 50 pcs

* default coklat ialah milk coklat... sila nyatakan kalau nak coklat putih atau dark

* drizzle dengan perasa strawberry / orange boleh dilakukan tanpa sebarang extra charge..tapi kena khabor la ke saya.. :)

* harga tidak termasuk kos penghantaran. Disarankan untuk self pick up di Dengkil atau HUKM Cheras. 8km radius kawasan Dengkil free delivery [wah beruntung betul orang Dengkil  ^_^]

sebarang pertanyaan leh email nutaizaf@gmail.com atau boleh telefon saya 013-6076706

Ok itu aje... selamat berpuasa dan selamat membeli :)

6 comments:

cure32 said... Reply to comment

go cik eton go!
hahah xmemasalkan.
wlaupon i blom penah jd pelanggan kamu.. tp dah penah pow coklat yg nad order dr kamu.huhuu rs manggo sedaaaaap nye~

DrSinga said... Reply to comment

kita nak!!!!!!
nanti kita koling2...
lepas buka baru boleh nengok balik...
hehehe..........

ciketon fazya said... Reply to comment

epit : aah rasa mangga tu time rajin... dtg rumah insyaallah ai buat yeh.. [huhu ntah2 nnt rumah aku yang takde kuih raya ]

dr.singa : ok doc..errr org tak puasa boleh tgk sekarang kan??? :P

DrSinga said... Reply to comment

satu almond @ cornflakes sahaja : RM20 untuk sebalang ..drizzle oren
.
satu almond + hazelnut : RM23 sebalang .. drizzle oren gak..
.
nanti kita email..

ciketon fazya said... Reply to comment

dr singa nak almond ke conflakes? (hak ni either 1)

kite suggest almond

Lagi satu dr nak makan raya ke makan pose?..hehe

DrSinga said... Reply to comment

corn flakes...
sorri...
bizi sgt...
lama tak datang sini..

email deh..
ada kan?
izat_ttdi@yahoo.com