Pages

Wednesday, August 18, 2010

Geng Surau -> mesti tonton!!

Hari Selasa sampai Sabtu kire hari best...
Sebab ada cite Geng Surau...
Sampai suami suruh ambikkan air pun bangun bila iklan je..

Ia best.. sbb lari dari cerita tipikal bila puasa kena nangis atau dibuang keluarga atau kehilangan atau kematian ahli keluarga...

Pelakonnya bukan line2 yang A-star gossip sangat tapi memang mengganggu usus sepanjang waktu tonton..

Waktu siaran 7.30pm (masa buka) or 9.30 pm (masa moreh) or 4.30am (masa sahur)
TV mana? Astro Oasis (106)...

Huu tak sabar nak tunggu petang tgk tv...

p/s: saya ada clip n gambar tapi blog tak baik hari ni..sukar memberi kerjasama :(

5 comments:

kucingorengemok said... Reply to comment

sokong! sokong! antara yang paling best minggu lepas time ustad dahlan kena tinggal kasi ceramah sorang² - "o my god? where is everybody? i talk only myself?" hahaha.

tapi waktu siaran cam hampeh.

ciketon fazya said... Reply to comment

steady AKU..."angkat dua2 tangan"

Psyche said... Reply to comment

aaaa.. tak tau pun ada... petang kang nak tengok.

DrSinga said... Reply to comment

kita dah terjebak!!!!!!!!
:)

ciketon fazya said... Reply to comment

psyche & dr. singa : pengaruh kawan... steady aku!!