Pages

Thursday, August 26, 2010

Yang sedang stress

Encik blog,
Saya merupakan seorang isteri kepada seorang ehem2 (pekerjaan dirahsiakan) yang duduk di sebuah kampung yang permai. Saya sukakan keadaan persekitaran tempat tinggal saya. Namun begitu sejak akhir-akhir ini saya berasa sedikit stress.

Saya sangat stress..tiap2 kali ulangan geng surau saya dengan susah payah record balik sebab masa ulangan tu ( cetak rompak ke nih eh?? ), tapi tak berjaya2 untuk di upload ke blog, mahu pun FB atau YouTube... Untuk pengetahuan Encik Blog, saya salah seorang amat suka berkongsi kegembiraan saya tapi malangnya kejadian semacam ni merosakkan mood saya..walaupun ada pepatah mengatakan "Gagal sekali bukan bererti gagal selamanya" tapi kegagalan ini menyebabkan saya rasa hampeh..

Diharap En.Blog dapat menjawab kemusykilan saya terhadap kegagalan. Semasa saya menulis masalah ini saya sedang mencuba entah ke berapa kali ntah nak upload, saya sedang cuba letakkannya di youtube. Seperti telah nampak sinar kejayaan tapi ia masih mendebarkan. Mohon untuk Encik Blog doakan saya berjaya.

                                                                                                                            Yang sedang stress

p/s: sudah tau sape nama sebenar Ustaz Dahlan. Nama dia Ustaz Nazri.. oh memang ustaz ke..steady aku!!

7 comments:

en_me said... Reply to comment

en_me tumpang lalu jakk.. ahaks

salamm ramadhan

DrSinga said... Reply to comment

wahai encik blog...
saya simpati kepada Puan ini...
saya hendak tumpang nengok Geng Surau jugak ni....
.
pssst...
boleh tak kat u tube?

^m.r.s. f.a.r.i.z.a.l^ said... Reply to comment

bru aku tau geng surau best rupenyer. slalu xberkesempatan nk tgk.nak try layan la lpas ni,hehe.

^m.r.s. f.a.r.i.z.a.l^ said... Reply to comment

best rupenyer geng surau yek. slalu xberkesempatan nak tgk,hhuhu.

nurlisa said... Reply to comment

Dear Puan Stress,

saya kurang faham permasalahan anda. adakah masalah di surau? or masalah kawan :) atau masalah katun tersebut?

jika masalah mengupload.. saya rasa ada antara 3 perkara tersebut

(i) fail terlalu besar
(ii) kapasiti blog anda mungkin semakin mengecil (apa yg terjadi kepada blog lama saya yg menyebabkan saya pindah)
(iii)anda mengupload sewaktu PEAK HOURS.. (yg saya pun xfaham apa sbnrnya maksud)
cth: tadi tghari saya cuba upload gambar2 ke blog terbaru..gagal byk kali, tapi lewat petang, sekejap saja.

harap dapat membantu :).

Yang menjawab,
sejakduamenjak

handsomez_cobra said... Reply to comment

Saya teringin sangat nk tgk citer geng surau tu..thnx yer atas usaha gigih anda upload citer tu..sukernyerrrr

ciketon fazya said... Reply to comment

en_me : lalu lah..salam ramadhan

dr.singa : tak berjaya.. nak mintak tolong suami tak stress nnt..bila lapang kite cuba-cuba jaya lagi..huhu

pn.tiha : cepat tgk..tapi takpe ada ulangan weekend..

miss lisa : sgt frust dengan kegagalan..tapi tak mau putus asa..:)

handsome cobra : aah sangat suke..huhu