Pages

Friday, September 3, 2010

Mohon & Mintak 2


Huhu kalau designers kat M'sia tengok hasil illustrator amatur ni pasti gelak guling-guling..tapi percayalah ini ikhlas dari hati dan tangan pengkor.. Sebenarnya suami saya  belum pesan suruh buat macam ni, tapi saya isteri proaktif.. belum suruh sudah buat.. hehe...

Tujuan ini dibuat adalah disebabkan kami tak sempat kedekut nak hantar kad raya dan kami sebenarnya menyokong kempen hijau (rujuk pada baju)..

Kalau entry sebelum ini mohon maaf dan mintak duit raya dengan suami, di kesempatan ini saya ingin Memohon maaf kepada  [semua saudara mara sebelah saya dan sebelah suami saya ] ,kawan-kawan saya [ sekolah : kp, epit, mas, hajar, nade, mimie, eliza, azza, kb, ned, marlia, yang tidak tersebut jgn kecik ati ]  [kolej : ni turut terangkum seperti kawan sekolah ] [ukm : kawan kuasa 10, kak ros, kak ct, rashid, sasu, fida,tiha, farah dura, nurmiza, echot,yang tidak tersebut jgn kecik ati ] [opis : k.aida, fatini, ain, amy, ziha, ja, junaida, arman, k.lin, san love zan, k.ifah, arifah, rodiah, en.khirman, che we ] dan [kawan-kawan bloggers : KOG, Dr.Singa, Siti Sifir, yang tidak tersebut jgn kecik ati ].. manalah tahu sepanjang saya menulis blog ada frasa yang meyinggung perasaan anda semua sama ada dalam sedar atau tido tidak sedar..

Raya nanti jemputlah datang ke rumah, tapi jangan menyesal sebab kami ada 2 jenis je kuih raya [ ni ikhlas ke tak nak jemput ke rumah ni??? ]..tapi tak perlu dikesalkan, sebab rumah kami dekat aje dengan kedai Acheh nak beli sardin ke ikan bilis ke atau kentang ke ayam untuk menjamu anda..hehe

Entry ni boleh je saya buat next week sbb saya masih bekerja, tapi memandangkan hari ni ramai dah balik kampung, so tak mengapalah di awalkan ucapannya..

Akhir kata, bulan September ni memang saya deserve dapat duit raya ...steady aku!!!

p/s : apehal tangan aku macam menari makyung eh???

14 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... Reply to comment

saya melawat dan baca n3 yang cool ini..menucapkan selamat raya

kucingorengemok said... Reply to comment

STEADEEEYYY *ketuk dada dengan 2 penumbuk*

(ucapan yang serupa ditujukan jua) + eh rumah kita pun dekat dengan kedai acheh!

ciketon fazya said... Reply to comment

brutal : selamat hari raya kembali

KOG : raya balik bp? meh la beraya ke rumah..

elizsue said... Reply to comment

selamat hari raya Cik Puan Eton (muda bunyinyer kan?) ;)
mintak maaf jugak zahir n batin..
selamat balik kampung bergilir2..
hati-hati di jalan raya..
makan banyak-banyak..
selamat bergembira menyambut hari raya bersama yang tersayang.. ^_^

en_me said... Reply to comment

sonoknyerr nak balek kampong kanns.. ehehe

ciketon fazya said... Reply to comment

Puan eliz : bila balik kampung? thn ni raya rumah air hitam eh?

En_me : seronok..menyebabkan moody nak gi opis..haha

Psyche said... Reply to comment

selamat solat aidilfitri, selamat makan sedap, selamat dapat duit raya, selamat lah semuanya hendaknya yeh.

Hari Raya pertama kali suami isteri seronok! (eh, eh, kedua dan ketiga pun seronok jugak ~ nada mendatar ~ hahaha). Enjoy! oh, steady!

Maaf Zahir Batin.

ciketon fazya said... Reply to comment

kp : haha.. tapi best sebab ada lana.. hopefully next year best sebab ada _____ (fill in the blank with correct answer) Insyaallah..

thn ni datang raya rumah suami kite eh..

Pn. Zana said... Reply to comment

thanks masukkan nama sy!!:D selamat hri raya jugak!!!hati2 di jalan raya

Hajar Bte Zainal said... Reply to comment

selamat hari raya kembali kepada puan eton dan suami...hopefully raya tahun ni kita dpt jalan2 raya bersama lagi..lebih meriah dgn adanyer en al-fateh..

ciketon fazya said... Reply to comment

pn.zana : hehe.. selamat raya ke si comel ammar yeh

arejarz : marhaban raya.. hehe

DrSinga said... Reply to comment

:)
:)
lawo apa...
(kita laaagi lah tak reti buat!!!)
tenkiuuuuuu..........

ciketon fazya said... Reply to comment

welkam..
balik ngala johor nnt kite lambai2 eh..:)

cure32 said... Reply to comment

selamat hari raye..mahap zahir batin pn eton & encik suami.ade rezki jumpe raye nnt~