Pages

Thursday, November 19, 2009

Award

Saya terharu ni..[isk..isk.... sob...].. Ada blogger bagi saya award.. pertama kali dapat award... [huhu kasihan..eh saya berblog bukan kerana award, ini adalah kerana minat -> ayat cliche artis ternama]..

Mula2 saya confuse2 gak blogger encik pereka cerita ni nak bagi award blog saya mana satu.. bila saya dok tgk report kat Nuffnang.. rupanya award ni diberikan pada fazya.blogspot... yeeeee tepuk tangan [clap2..clap2]...Ombakkkkkkkkkk!

Terima kasih kat encik pereka cerita.. saya rasa lebih artis sbb blog encik pereka cerita review pasal filem2... [saya terasa pelakon skang ni..]..

Okla nak sambung main Google translator ngan Social Interview FB...

p/s : errr ada sesape tak nak bagi saya award lagi??? [haha tak malu..]

2 comments:

M@T@ said... Reply to comment

patut ler ngok kat nuffnang ada org view dirext dari http://fazya.blogspot.com/.. rupanya dah jd etry sy nyer award.. hehehe.. cik nisa bila nak bg award kat follower?? hoho...

ciketon fazya said... Reply to comment

dear follower..sabaq na.. saya tak sempat nak bercreative2 sgt akhir2 ni.. semua keja adalah un planned...