Pages

Monday, November 9, 2009

Mama n Ayah???

Hari ni saya bercuti untuk menghabiskan cuti tahunan saya yang perlu dibayar bila dpt surat nnti...hehe wink2 ** [merah tu tanda saya sentap!!!]

So bila bercuti saya menghabiskan masa mengekor tunang saya pergi buat kerja [haha queen control gilllller kan..hello ni tanda ].. bukan gi keja pun, gi bawak kucing kesayangan kami si Oyen tu gi Klinik Haiwan Kesayangan di UPM.. [mmg sayang sungguh ]



kucing Oyen bersama perempuan cantik

Haha bila sampai klinik Haiwan Kesayangan UPM tu, kami masuk registerkan kucing kesayangan kami ni untuk jumpa doktor... huhu mmg menangis la klu doktor orang tgk layanan petugas kesihatan klinik haiwan ni... senyum dan mesra...

Jumpa ramai org bawak meow2 masing2.. tetiba ada seorang auntie menegur kucing kesayangan kami...

" Eh ni nama ape" Auntie A [lupe tanya nama]

" Nama dia Oyen " Si cantik berkata

" Ha Oyen, tgk mama ngan ayah cuti hantar Oyen pegi klinik.." Auntie A

huuuuuuu Mama dan Ayah berpandang-pandangan.....huuuuu sabar Auntie A... Insyaallah kami akan realisasikan impian Auntie A.. ☺

papa tolong doc check..hehe

bukak mulut sayang

Doktor kata.............
"we think we need to admit him and give him some drip to neutralize if there's poison inside him...and we will do blood test on him to identify what is his real problems.. we'll ensure he gonna some meal as soon as possible.."
Huhu Oyen admitted kat Klinik Haiwan Kesayangan UPM selama 3 hari... sedihnya... cam nak nangis tinggalkan anak kat hospital.. sabar ye sayang.. nnt dah sihat "Ayah ngan Mama" ambik Oyen ye...

4 comments:

Mazura said... Reply to comment

wah wah wah wah.. hehhee

ciketon fazya said... Reply to comment

mak kucing jelah dulu..huhuhu

Arfah said... Reply to comment

haha..sweetnye citer ni~~~~

ciketon fazya said... Reply to comment

mak ayah kucing tu tersipu2 malu tapi mahu tau... [haha gatal!!!]

kesian tau naktinggal dia kat ward.. cam nak tinggal anak sendiri [aikkk mana leh rasa gini ni]... bergenang air mata...huuuuu sob sob