Pages

Wednesday, November 25, 2009

Why i wanna be assistant registrar?

Saya baru blik ujian untuk post assistant registrar (AR) di ukm..ape mende la AR tu?klu undr jpa pnya skim sama kot ngan pegawai tadbir.tp kt uni2 nama jwtn jd AR..
Patut sy blik kg hr ni,tp smlm kul 11pg sy dpt sms suh attend exam..mmg xready lgsg nk exam.tp untuk m'buka chances sy b'krja di bangi seperti yg sy mimpikn,doakan stiap hr,why not sy try..ye la priority sy ialah dpt tmpt keja dkt dgn umah bkl suami dgn hrpan sy akan mudh m'jlnkn responsibility kekeluargaan..kan syurga seorg isteri di sisi suami..
Tp bukan la kerana test sy xblik.sy blik kg mlm ni bas kul 9.30.naik di plaza rakyat..harap2 tunang sy dpt hntar.kesian dia demam.tp sy hrp juga dia dpt hntar..mmg sy hrp dia dpt hntar..(nk nangis dh ni..tsk..tsk..tsk)..
Kesian tunang sy dmm.msti lenguh2 bdn..xpela dh jd wife nnt i jaga u time u dmm,tp i doa juga hr2 agar kite sht sjhtera sntiasa fit. Boleh b'ibadat, jaga keluarga,anak2,cr rezeki..

p/s:terima kasih dear kerana sudi anta i ke plaza rakyat..i hargai pengorbanan u..i syg u..

3 comments:

Psyche said... Reply to comment

hehe..best ek kalau keje dekat dengan umah~~ semoga kamu berjaya~~

ciketon fazya said... Reply to comment

Hehe hopefully..sgt gmbira klu dpt keja kt bngi.xpyh b'ulang jauh..

azzamoro said... Reply to comment

wah..cool. hope ko dpt la sbb mcm best jek. ade kwn aku sorg dpt jadik AR kat UM.