Pages

Saturday, November 7, 2009

♫♫ sudah jadi...♥♥

Saya selalu tgk update status FB kak Nuhr Ikeen ada simbol2 gitu... tersangat la eager [jeles juga tau...hehe...].. Tapi sebab saya kan seorang yang cintakan ilmu [haha ☻] saya pun memujuk beliau jadi sifoo saya..

taraaaaa..... sekarang sudah jadi....[melompat2 gembira!!!!!!!!]
♫ ♥☻⌡♦ [ni la antaranya...tiga yang depan tu je paling excited nak guna..^_^]

camana nak wat????
Meh saya tunjuk meh [seee saya tak kedekut ilmu tau...]


Tekan kedua-dua papan kekunci ni serentak..[hehe sbb klu tekan Num lk tu tak function klu tak tekan fn]
Pastu tekan


+ JU atau QL atau QK atu korang try la huruf2 lain .

Lepas dah buat simbol2 tu, korang deactivate balik Num lk function tu..karang korang [saya sendiri sebenarnya] gelabah2 kenapa huruf K jadi nombor 2...
Ok la tutorial sengal habis sudah selamat ♫♥☻

4 comments:

cure32 said... Reply to comment

hahaha eton ko mmg super!!
trime kasih ilmu2 kalian

ciketon fazya said... Reply to comment

jom2... mari memeriahkan blog kamu semua...

Psyche said... Reply to comment

timeceh cekgu! saya suka!

ciketon fazya said... Reply to comment

tahniah2!!!

sudah boleh graduasi...