Pages

Monday, May 31, 2010

Fast food vs slow food

Weekend lepas tak masak....betul tak masak.. sbb pergi kenduri...tapi Rabu weekdays (woi ape word cam ni???) lepas saya masak..

Roti Saj dengan Kurma Ayam... Hooo ohh menangis Haji Tapah kat Presint Diplomatik bila tau saya buat roti saj setanding roti nan dia... :p (ok cover lubang hidung sket.. nnt ahmad nisfu yang kecik ati)... Buah kaler maroon tu makcik bagi balik dari China.. nama buah ape pun tak tau..


Saya suka menu ni sbb ia 'slow food' yang macam 'fast food'...bagus kan??

p/s: kalau makanan macam mcD atau KFC atau A&W itu fast food, masak sendiri itu slow food la kan???????

0 comments: