Pages

Thursday, May 20, 2010

Melawat

Hari ni hari melawat org yang admit di hospital..Kebetulan kan saya pekerja hospital sebelum kerja tempat lain [perggghhh ayat kondifen tak hengat]...

Masa lunch hour tadi saya pi tgk Alyff Hazz... dia lahir 18/05/2010 hari tu.. 2 hari lepas hehe... lepas jumpa mama n nendanya saya intai dia kat nurseri... hummmm baby has such a gud smell..:) .. Opps he's a boy [lelaki mesti kaler biru oke].. Congrats to Azza & Moro n to baby we welcoming u with lot of love.. to Abang Long Airyll sayang adik ye..^_^

Ptg sket nak p tgk mak boss saya..sebenarnya dah 2 minggu lebih mak boss ini berada di wad... tapi bila tau nak balik baru nak melawat..errr sebenarnya semalam lagi nak gi lawat.. [staff hampeh tul... tapi sbb termembayangkan maknya sama seperti anaknya.. rasa tertangguh2 nak gi lawat..padahal wad warga depan pintu opis je...ITU BUKTI PALING HAMPEHH!!!]

p/s:
  • dah bertahun dok hospital ni.. sebenar i confuse bila waktu melawat... sbb selalu main terjah je.. sungguh tidak berdisiplin!!
  • oh jgn tanya saya wad ini di mana, dan wad itu di mana.. sy mmg tak tau sbb saya ditempurungi lapisan syiling opis saya yang selalu bocor itu sahaja.. yang saya tau wad Warga dan UKM Specialist Centre sahaja.. sungguh kasihan...

0 comments: