Pages

Monday, May 10, 2010

Hasil hari hujan

Semalam seharian hujan... tak dapat keluar rumah... huhu tapi hujan kan rahmat.. dapat bercinta2 dengan suami... hep hep... nape cakap macam ni????? oh hasil percintaan semalam [woi..woi ape ni!!!!]

Black Pepper Tumeric Fried Rice + Almond Fried Organic Chicken + Grill Beef with Sweet Potato + Un mushroom gravy (sbb patutnya gravy tu kena ada button mushroom)

Tak kuar rumah... masak aje ape yang ada dalam gobok air batu tu [mak saya kata org melayu johor sebut peti ais gini]...

3 comments:

kwn.kuasa.10 said... Reply to comment

hahhaa..gelak senyum malu2 bc tajuk entry..:)
tak teragak2 tajuk..hahahaa..
*suka hatilah kan.blog aku"..monolog dalaman tuan punya blog..

btw..the menu is sooooo yummmmyy!u did it..well done darl..;p

cure32 said... Reply to comment

hee bercinta hari ujan :D

ciketon fazya said... Reply to comment

hehe yummy sbb tu je ada kat rumah..haha..

[semalam baru stok balik raw material.. :) beli je, masak ape tak tau lagi..huuuu]