Pages

Thursday, May 20, 2010

Kucing kuning oren

Kami ni agaknya mmg berjodoh kucing kuning oren kot..

kucing Oyen dah mati tu mmg la kuning oren

Yang nama Butterscotch tu pun kuning oren.. pastu ntah dia gi mana ntah

Tiba2 datang plak yang ni



pun kaler kuning oren (huuuu tapi takle comel sgt... dah desperate... boleh la)

Tau mana suami kesayangan jumpa???

Tapi pastu pun dah tak tau dah meow ni pergi masuk keta sape plak..

Haihh nasib berjodoh kucing kuning oren tapi tak lama....

p/s:

  • entry suka link2 macam ni namanya malas!!!!
  • errr ni bukan sequel MAGING.. kami tak makan daging kucing..tak sedap [aiiikkk camana tau ni???]

3 comments:

kucingorengemok said... Reply to comment

aaa dik miau, jangan main kat enjin kete, dulu bapak kita pernah start enjin, kucing BERSEPAI kena kipas, pasal dia dok main² dalam tu orang tak tau, huuuuuuuu nangis =(

ciketon fazya said... Reply to comment

huuuu nangis )=

ni selamat

errr macam hari2 pas ni kena wat standard procedure check engine dulu before start...

DrSinga said... Reply to comment

uih!!uih!!!
kat enjin!!
takde temapt lain ke nak lepak!!!
nasib baik nampak..!!