Pages

Monday, May 10, 2010

Oren dan Gemok

Dulu2 saya suka tgk FP dia.. pastu lost2... haaa hilang2... mana nak cari ni?????
Sekarang dah jumpa.. siapa???? kucingorengemok tu... hasil excited jumpa




Ikut resepi dari blog dia.. dan hasilnya suami suka.. mungkin kena reduce sket gula sbb kami dah sangat manis..haha [muntah pelangi :p ].. Tq KOG [abbrev kucingorengemok]
p/s :
  1. salin resepi di sini
  2. sila abaikan tangan gemuk tu

5 comments:

kucingorengemok said... Reply to comment

kih kih, tak sangka pulak ada orang cari kita...

psst: ada org panggil kog, ada orang panggil kgg sebab dia ingat kita goreng kucing... last hari tu ada org panggil kcg! hahaha :)

Psyche said... Reply to comment

Eton, orang batu pahat kena sokong orang batu pahat kan?! hahahaha.. saya suke KOG juge!

ciketon fazya said... Reply to comment

KOG,
kgg = kucing goreng gemok
kcg = kucing coreng gemok?? hehe

kp, ye.. kite kan sgt cintakan batu pahat..haha.. [semua benda best pun kena banding dgn batu pahat punya..heee]

DrSinga said... Reply to comment

alamak... balik dulu lah...semua orang BP...

ciketon fazya said... Reply to comment

besar kat bp...

27 thn (hehe sbb lumb'day lagi kan) dulu.. mak saya otw balik dr kl ke bp.. tetiba contraction kat muor..

tanah tumpah : muor.. hehe ic -01- juga