Pages

Monday, May 17, 2010

GEMBIRA???

Saya tak pasti sama ada itu yang terbaik buat saya..
Tapi ketika ini ia gembira buat saya..
Suami saya turut gembira..
Apalah yang lebih menggembirakan selain suami gembira [ auwwww mithali you.. :p ]

Saya tak tahu sama ada ia seperti sekarang..
Atau lebih baik...
Atau lebih teruk dari sekarang..
Saya doa yang indah2 sahaja sebab Allah tu kan maha Pengasih, maha Penyayang...

[perasaan bercampur baur ni.. err KP, 1st step yang kamu sarankan sudah saya buat, sekarang mereka memanggil saya untuk step ke dua... tq..:) ]

p/s: wish me luck.. dear hubby, tq for keep praying for me..luv u

6 comments:

Psyche said... Reply to comment

Berdasarkan pengalaman:
1.Jarak rumah-ofis sudah pastinya ditanda 'tick' oleh bos (dekat, maksudnya takde masalah).
2. Cantek rupawan, personaliti menawan juga 'tick'.
3. Pandai berkata-kata, senyuman ada, pasti akan di'tick'.

Cuma pastikan kamu penuh dengan ambition, plan yang baik, tunjuk skill detail dan organisasi yang bagus, berpandangan jauh, komited.

Saya harap sangat kamu dapat! =) Nanti saya belanja ABC sedap yeh.

ciketon fazya said... Reply to comment

Cuma pastikan kamu penuh dengan ambition, plan yang baik, tunjuk skill detail dan organisasi yang bagus, berpandangan jauh, komited.

p/s : baru cam confident dgn 3 teratas tu.. tapi this part cam gigil..hehe

Hajar Bte Zainal said... Reply to comment

god luck eton!

Psyche said... Reply to comment

hahaha..confident! jangan gigil. hehehe..kalau jelas penggigilan kamu, ngaku jek dengan bos, saya neves. hahahaha.. boss saya orang kedah, dia relax2 saje. bos HR pun baik suka senyum saje.

ciketon fazya said... Reply to comment

hajar : tq..:)

Nedrine said... Reply to comment

gud luck eton~ [sori lmbt wish.aku bru ade ms bc blog korg..] hope ko dpt le the job.nnti ble le hepi2 gi keje dgn kp..hehe..yeay!!