Pages

Wednesday, September 1, 2010

Atas bawah depan belakang

Pada satu hari kehabisan butter dan kacang hazel  .. selalunya saya sendiri kan pergi tapi memandangkan kedai kacang, Yummie dekat dengan Zul Nawawi & Co, saya suruh je peguam tu tolong belikan...sori eh.. peguam yang ni saya je boleh mintak tolong macam ni... kalau orang lain, ada professional charges..haha

Peguam : U tau tak, i malas nak gi sana.. sebb kedai tu lah area opis tu jammed [ pergghh benci sangat bunyinya !!! ]
Saya : Ala comel [ gila comel panggil peguam macam ni ..haha ] tolong la.. i tak larat la nak gi, klu tak i dah drive sendiri..kan dah alang2 dekat opis u..

Akhirnya dia nak juga pergi belikan 2 barang yang saya kirim iaitu butter dan kacang badam...redhalah.. sebab saya tidak mau men 'trigger' kan oncogene pembebel, saya tanya pelan2 kenapa hazel boleh jadi badam...

Jawapannya :
U tau tak, bukan jalan je jammed..dalam kedai tu pun jammed.. dah la ramai perempuan-perempuan dalam kedai tu.. susah nak belek2..nak pilih2...perempuan ni, kalau kurus pun space consuming... ape tah lagi yang tak kurus...

Aik space consuming??? 1st time dengar...apesal plak?

Jawapannya :
Yela, perempuan kan banyak curve..atas curve bawah pun curve depan bump belakang bump.. so tu dah makan ruang.. safety zone lagi.. karang dekat sangat accuse molesting plak...

Ok..alasan diterima..tq yang...

Berikutnya saya pergi sendiri ke Yummie.. mmm padanlah.. kalau saya ditempat dia saya pun tak sanggup..

Baru pulang dari hari bercuti-cuti sebelum habis kontrak..
Syukur ada cuti.. syukur jua ujian kurang sihat..
Kan sihat dan sakit itu ujian.. Subhanallah Walhamdulillah Allahuakbar

4 comments:

Psyche said... Reply to comment

hehehe...syukur kan ada sakit.. boleh la berehat seketika. Allah bijak mengatur kehidupan kita. heheheh..

entry ini comel okeh. hahaha.

ciketon fazya said... Reply to comment

tu lah..
dah berhari-harian rehat tapi dah tak boleh rehat lagi ni..
lepas ni nak rehat raya panjang...huuu

kucingorengemok said... Reply to comment

masih kah tak berjaya memuat turunkan geng surau? apa kata awak burn je n kasi kat kita 1 whole series nanti? hehe...

ciketon fazya said... Reply to comment

tak lagi..time consuming..sekarang tak sempat..huhu

tapi mmg ada benda kite nk kasik.. harap2 sampai.. kite cuma ada alamat tapi takde no tepon...hehe