Pages

Thursday, December 9, 2010

Nice and sweet favor from Ceketfavor

Saya penyokong projek DIY...  masa nak kawen, konon nak sweet, gigih sungguh ni siapkan doorgift sendiri...

Idea ni kawan saya bagi link, dia DIY banyak benda untuk wedding dia dulu..reka kad kawen sendiri, buat guest book sendiri.. naseb baik masa tu dia kawen, kalau ikutkan snap gambar pun dia buat okeh...

Sekarang ni, dia buat personalized favor kalau orang nak kawen atau nak kenduri apa2 pun.. boleh pergi check kat ceketfavor...Cantik kan kadnya...  dia bukan aje ambik tempahan, tapi banyak tips DIY dia tolong carikan tau..^_^

Ok kalau dah jumpa bekas doorgiftnya, nak isi dengan coklat boleh tanya chocville..{hoo oh tumpang iklannnnn..:) }


Untuk mendatang ni, sudah buka tempahan untuk muffin dan cupcake ye... :)...

6 comments:

en_me said... Reply to comment

sonoknyerr nak kawen kanns.. ehehe

ciketon fazya said... Reply to comment

dah kawens lagi sonok kans?hehe

Nedrine said... Reply to comment

huawaaaa..suke DIY..tp ketidakkreatifan serta kekangan masa membuatkan gue tak mmpu berpkir..ehem..ble tak sub kontrak buat DIY choc utk kawen aku tu kt ko???make it as my wedding gift [keji tak??haha]

ciketon fazya said... Reply to comment

insyaallah ned..
asalkan setting awal it's ok
kalau seminggu lagi before u kawen, i surrender u..hehe

Nedrine said... Reply to comment

seriously bole????betul ni???[muke gile excited ni ade org nk tlg wt door gift...huhu]

ciketon fazya said... Reply to comment

hehe kan mmg ambil order doorgift chocolate..

eh ada satu lagi doorgift baru bakal dikeluarkan sedikit masa lagi.. skang tgh optimize teknik je..haha cam labwork je bunyinya..

http://chocville.blogspot.com/2010/12/sweet-things-for-sweetest-day.html