Pages

Friday, December 31, 2010

Pengantin purba vs B2B

Walaupun saya sudah boleh dikirakan pengantin purba, tetapi perasaan dan suka browsing cerita pasal bride to be (abbrev. as B2B) tu masih berbaki sket2 la.. ( banyak sebenarnya )..

Saya suka melihat moment2 persiapan perkahwinan.. and i like to prepare the little things which highly impact in photographer lenses...haha.. sejak awal lepas abes belajar dulu saya dah rasa tertarik ngan aktiviti melibatkan orang kawen ni sampai pernahlah bercita-cita nak jadi wedding photographer.. tapi macam bukan my cup of tea je.. so now beralih bidang in serving the wedding favor esp sweeties..:)

So bride to be boleh come and drop by and share some stories with me..tapi since ramai penyinggah blog adalah pengantin purba, pun dialu2kan berkongsi cerita...hehe

Okeh to B2B out there, do visit ceketfavor for cards ( i could say wat they did is classified as " Less but MORE)... for marvelous food, dont hesitate to contact Nurhijrah Katering...the taste that you won't regret..Errr last but not least drop by Chocville eh..:)

0 comments: