Pages

Monday, December 6, 2010

Tahun pertama #2

Sebab kami baru kahwin tahun ini, masa semua even tahun ini adalah diklasifikasikan pertama kali..

Macam bulan puasa dulu, tahun ni tahun pertama masak sahur kat rumah lelaki sedangkan tahun sebelumnya housemate masak sahur di rumah gadis2 cantik..

Tahun ni adalah tahun pertama wish b'day off the phone..without b'day cake but im wishing u with tonnes of love.. cheeewah!

Isteri selalu doakan suami bertambah baik, dikasihi Allah, diberkati Allah, dilindungi Allah, diberi kesihatan, dipermudahkan rezeki, dilapangkan dada dan sayang kat isteri sampai syurga..:)

Insyaallah di umur (ehem2 adalah rahsia) baru, esok pula tahun baru (esok cuti..yeay!!) dengan izin dan kurniaNya kita mohon yang baik2 belaka..

Isteri sayang suami comel2 sangat2!!

4 comments:

kucingorengemok said... Reply to comment

ni wish yang biasa² je... tak mencabar. kami nantikan ucapan² yang lebih bercorak munpel!

ciketon fazya said... Reply to comment

wah...kite takut effect munpel tu bukan hanya sekali..tapi berkali2..haha

Psyche said... Reply to comment

Happy belated birthday, suami ciketon..Saya suka tengok kamu berdua, hati rasa sejuk sahaja.
(effect orang baik baik, begitu lah ye).

ciketon fazya said... Reply to comment

hehe tq..
kamu bukan sahaja suami isteri baik, LA pun sangat behave..

Lama tak jumpa LA...huuu