Pages

Thursday, December 16, 2010

Penjenayah Kantin

Have you ever heard about PENJENAYAH KANTIN?
Penjenayah kantin adalah satu group discussion kat FB yang ditubuhkan oleh penghuni kedua rahim mak saya.. Ntah ape ntah tujuan sengal dia tubuhkan penjenayah kantin ni saya tak tau, tapi dia memang dari zaman sekolah anti makcik kantin yang double standard kat budak sekolah yang bawak duit belanja singgit je macam kitorg.. { oh sekolah menengah duit belanja up sket }

Ni description group ni :-
Anda pernah dengar tentang PENJENAYAH KANTIN saspen kan..page ini dicipta untuk memberikan penghormatan kepada mereka2 yang pernah di'suspected' sebagai penjenayah kantin...Apa itu JENAYAH KANTIN? Anda pernah tanam ayam dalam nasik membukit? Ataupun mengambil kerak ayam tetapi dituduh pula oleh pemilik kantin tanam ayam pulak? Ataupun anda pernah membelikan makanan untuk rakan2 anda ketika di kantin skolah sorang beli sampai 6-7 pinggan sehingga mereka2 yang beratur di barisan belakang kehabisan makanan? haaaaa...ini antara kategori2 PENJENAYAH KANTIN..Group ini dicipta just for fun untuk mengingati saat anda melakukan jenayah, melihat jenayah2 kantin mahupun anda seorang pengawas sekolah yang agak poyo menangkap penjenayah kantin walhal anda juga melakukan jenayah kantin secara diam2 ubi..hehehehe

Walaubagaimana pun selain diri sendiri yang menjadi penjenayah, group ini juga menyediakan foto fit jenayah2 yang terjadi di kantin dan juga jenayah2 yang dilakukan oleh pemilik kantin.

najis mutawasitah yang disasarkan secara tepat

Setelah perut legaaa, bermain sembunyi ibu pula di dalam mee hoon

pic sources : penjenayah kantin page

5 comments:

{ finieViolet} said... Reply to comment

euww,,..tahi cicak kat atas kuih dadar gulung!! (terus teringat dadar gulung buatan nenek yang dijual pada setiap bln puasa..yummy!)

kucingorengemok said... Reply to comment

penjenayah kantin kat sekoleh kita dulu adalah pengantin (kotor) sendiri ... maka kami boikot, sehari tu cuma 3-4 org pegi beli makanan, malu kan kalau kawan boikot kita sorang je pegi... dan kelihatan abang kantin menangis di sisi mi siam yang tak terjual, hik hik >:)

DrSinga said... Reply to comment

katak goreng sumber protein

ciketon fazya said... Reply to comment

takpela,katak susah nak tangkap...
(klu senang nak makan ke? :p )

Dilema Si Tangan Basah said... Reply to comment

katak ke tu?

saya pernah dapat macaroni yang ada ulat dah mati di kenny rogers. ruginya tak snap gambar sebab dah terlalu geli lalu panggil supervisor nya utk tukar yang lain