Pages

Tuesday, December 14, 2010

Sime Darby

Apa perkara pertama yang anda fikirkan bila terserempak dengan perkataan Sime Darby?
Kalau saya mesti terbayang kelapa bali (orang Dengkil sebut kelapa sawit cam tu..orang Batu Pahat datang garu kepala tak tau kelapa bali...huhu)

Tapi sekarang bukan hanya kelapa bali.... they produce this!

Sedap!

Kerepek nanas tu pun sedap... { kecewa tak menang hadiah teka gerbang nanas masa MAHA...haha }

5 comments:

Hajar Bte Zainal said... Reply to comment

u beli ke kerepek nanas tue?ke dpt goodies bag masa kat maha hr tue..kalau aku jumpa ko hr tue..mau 2-3 goodies aku bg ko..

Psyche said... Reply to comment

hah! kerepek nanas tu macam magic kan? tapi, saya suke biskut nanas (yang Hajar seludup bagi kami makan - hahahah - sebab biskut tu masih di tahap pengujian).

ciketon fazya said... Reply to comment

hajar : kitorang beli.. suami i tu mmg suka try makanan yang produce locally..hehe

kp : kitorg makan kerepek,sos nanas dan minum air nanas yg tester kat maha tu je..tak jumpa penyeludup..haha

DrSinga said... Reply to comment

lidas tak lidah bila makan??

ciketon fazya said... Reply to comment

Dr.singa :tak..manis2..macam awak makan kerepek pisang manis yang dipotong tebal sket