Pages

Thursday, March 17, 2011

Alphabeth : C

Car (Evo..:p )

Cats ('anak2' ma ayah saya yg lain)

Cake ( kek ayah saya yg lapis halus2)

Cake ( baked during reunion 'sahabat' at Dengkil)

Cut ( the Alunan Kasih cross section)

Cili (one of pokok di halaman kami )

Crab (suami saya yang snap ni..saya kena attend team building *yawn*)

Cabut gigi (sebatang RM500..*nanges* )

Chocolate (my 1st attempt)

Chocolatier class ( class will be inform once ready )

Cinta (auuuw..munpel..KOG yang perasan.. eh abg mana gambar kite ni eh?)

Cincin ( dia tak pernah lupa pakai cincin ni.. *heart u yang*)

Curry

Choc Cluster

Croissant

Cheese tart ( haha baru pos semalam)

5 comments:

kucingorengemok said... Reply to comment

gambar no11 (kalau betul la den kiro) mendefiniasikan munpel dengan begitu dramatik sekali... syabas! :)

ciketon fazya said... Reply to comment

lalalalalala~~
baru kawen kan masa tu (3 hari pas kawen kot).. nak la suami kite layan..

kite nak tanya awak camana nak wat (reply to comment tu?)

kucingorengemok said... Reply to comment

alamak tak ingat kita ambik dari mana, tapi lebih kurang gini la-

http://www.spiceupyourblog.com/2010/03/reply-button-option-blogger-comments.html

search "reply to comment" pun ada byk tutorial, boleh pilih mana senang ikut... fyi, butang tu tak keluar kalau kat pop-up, kalau bukak specific page baru dia keluar

azzamoro said... Reply to comment

hoi ape semua makanan ni. buat den lapo...

ciketon fazya said... Reply to comment

bukan atas sekali aku letak gamba evo ke zah?..haha