Pages

Tuesday, March 1, 2011

Stalker vs silent reader

Tengok entry our psychologist (haha pandai2 mengaku sendiri punya..macam la ada bagi elaun tiap2 bulan :p ) pasal stalker..rasa cam suka lak tgk gambar orang tersenyum dibalik pokok tu... tetiba nak kata,

" seb baik saya jumpa awak pas stalking awak di balik tiang library Tun Seri Lanang tu.. kalau tak tak merasa dok Dengkil..hahaha"

Tapi bila sebut stalker rasa macam dia psycho eh.. tapi kalau sebut silent reader bunyi murni sket..

Saya tak tau berapa ramai stalker saya.. tapi saya tak kesah sbb itu mmg risiko bersocial network, berblog..

fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffA4hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh M,
   
(ni kucing kembang type..K.pah kita tak tau macamana kucing kembang tau kita refer entry awak dan spouse awak ialah M..hehe }

2 comments:

Psyche said... Reply to comment

kucing (macam si oren yang gemok itu) memang bijak kan?! hehehe. I like your font!

lain tau stalker dengan silent reader. hahahaha.

ciketon fazya said... Reply to comment

kucing ni mmg asyik kacau je sbb kite ralit fb,blogging..

padahal mntak whiskas..tak layan sbb dah abes.. tunggu baba balik belikan..haha