Pages

Wednesday, March 23, 2011

SPM

Hari ni budak2 SPM 2010 ambik result..
Kalau fb frenlist kawan ngan budak ambik SPM mesti penuh dengan status berapa A , berapa A..

Zaman saya pakai aggregate..thn terakhir pakai aggregate...
(haha kalau pakai ABC memang semua huruf ada kot)
phewwwww! seb baik hahahahaha...
Dulu ambik result kat matrikulasi..
( x feel langsung konon2 nak excited kat sekolah)
HEP matrikulasi masa tu tak bagi balik ambik result..

Saya dulu dapat aggregate 14 ( terus bagi alasan result BM teruk { budget subjek lain ok ke?})
Suami saya kata dia tere sket..aggregate 13...

Kepada adik-adik SPM 2010
Tahniah
Perjalanan baru bermula... :)

To yang dah celebrate honeymoon year tahun lepas,
Pi la join 'cheers & tear' kakak abang senior buat semangat akhir tahun nnt..^_^

3 comments:

Pn. Zana said... Reply to comment

me too! 14 gak.Bm teruk..haha.

Nedrine said... Reply to comment

chill bdak2 spm...bkn penentu sgt pn..jd among top student pn time skolah tak mmbawa kejayaan sgt(apaun bersyukur dlu agg 8 kot)**kata2 yg tidak memberi smngt..hee~**

DrSinga said... Reply to comment

Zaman saya.. Guna A1, A2,C,