Pages

Monday, March 14, 2011

Isteri berjaya 'meeracun' suami?

Akhirnya..
Sejak dari zaman awal bertunang (2 tahun dulu) sampai la awal berkahwin (1 tahun dulu) dia saya kempunan nak makan mee racun.. Asal balik je singgah kedai tu mee racun abes takpun kedai tutup.. asal kedai tutup je saya balik...


Mee Racun Tulang Pak Aziz (tulang tu tulang kambing).. 1 pinggan RM6.50

Sedap ke?

Ekspresi selepas 1 sip...ekspresi dah abes makan sila bayangkan sendiri..

Rasa sedap sampai rasa nak makan lagi before balik KL.. tapi lupakan hasrat kalau nak pergi kedai hari Ahad.. hari Ahad kedai ni holiday..

Lokasi kedai dekat Taman Sri Jaya.. GPS? sebab saya takde Garmin waima Smartphone, sila tunggu klu ada komentator BP nak bagi GPS point eh..


Mohamad Hussein bin A Jabar
T/L 1, Jalan Rotan Tunggal,
Taman Sri Jaya, 83000 Batu Pahat, Johor
Telefon : 017-6746063

Nak buat sendiri mee racun? ntah dah 2 -3 tahun saya google internet.. memang takde yang post cara memasak mee racun.. resepi cubaan mee racun menggunakan spagethi boleh refer sini eh.. :)

5 comments:

kucingorengemok said... Reply to comment

ok serius ada rasa nak nangis pagi²... taman sri jaya yang jalan rotan² tu kan? ni kat jalan apa? sob. sob. sobbssss (air mataku menitik) lamanya lagi nak balik.

ciketon fazya said... Reply to comment

aah kat jalan rotan2 tu.. tapi mmg tak ingat la rotan ape..

kalau masuk dari jalan kaypoh ( depan lagi dari nasi ayam gemas tu, awak jalan lagi sampai ujung jalan tu, tu dah termasuk taman sri jaya kot.. kalau dari simpang tu belok kanan.. lepas tu masuk simpang bertentang kedai kek family.. situ la kedainya..

tsk..tsk..tsk.. (nangis takde wak garmin nak bagitau )

azzamoro said... Reply to comment

balik batu pahat aku kene pergi kedai yang ko cakap ni. wajibbbb

ciketon fazya said... Reply to comment

gi zah..mmg sedap..tudung comot hirup kuah pun tak perasan..

Mazura said... Reply to comment

amboi lepas gian nampak. akhirnya aku berjaya meracuni kamu dengan mee racunnnn