Pages

Saturday, September 18, 2010

1431H

Tahun ini tahun gembira..akhirnya dapat jua kami beraya berdua ( doakan tahun depan bertiga yeh)..

Tambah gembira dapat dirayakan bersama ahli keluarga terchenta..:)

Lagi gembira bersama-sama nenda, makcik pakcik serta sepupu sepapat.. ini belum semua, kalau semua 4 ke 5 lapis baru muat barangkali...ini baru belah emak saya... kalau belah ayah saya, 6 lapisan mungkin... 

Selamat Hari Raya Eidulfitri 1431H
Jemputlah datang ke rumah yeh...:)

p/s: hari ni 28tahun lepas saya di lahirkan.. Insyaallah kawan kuasa 10 juga senyum lebar..hehe...moga sampai ke anniversary saya dan akhir hayat okeh..^_^

sepupu sepapat, next year kite plan dengan lebih baik yeh... mungkin sudah tiba masanya kite bukukan wajah semua memandangkan keluarga kita semakin besar...hehe

4 comments:

DrSinga said... Reply to comment

dah ajak semua buat famili tree di Geni???

en_me said... Reply to comment

meriahnyerr raya uoolsss..

kucingorengemok said... Reply to comment

SHR & MZB

bertalu-talu orang puji biskut coklat, tapi macam mana den nak promote, dah licin licau (rasanya lupa ambik gambar!) haiyaa

ciketon fazya said... Reply to comment

dr singa : tak dpt nak dipastikan..

en_me : meriah..tapi poket harus dimeriahkan dulu..haha

KOG : kat rumah sendiri pun licin licau... [ tiap hari berazam nak buat balik tapi azam tido gak paling hebat berlaku..huh pembuat biskut termalas dunia neh ]