Pages

Wednesday, September 29, 2010

Digi Iphone 4 Real



Ok sambung lagi tentang Digi Iphone 4...
Handphone dah bijak, so pemilihan service provider juga kena bijak.. kalau anda pilih handphone mestilah yang sedikit mahal sebab nak kualiti yang baik macam Iphone 4 ni tapi kebijaksanaan pemilihan service provider pastilah yang murah tapi menawarkan pelbagai perkhidmatan tanpa sebarang caj tersembunyi...

So kalau anda nak terbukti bijak macam Iphone 4 anda, saya sarankan anda pilih Digi..:)

Cakap panjang-panjang pun tak guna.. nah tengok gambar bawah ni..

 Kalau nak cite bab cakap telefon free tu memang tak disangkal, kalau dah ada 200min free usage tu pun dah memadai.. tapi bab no bill shock after tu yang paling utama.. sebab ape? yelah handphone dah bijak, mesti connected internet tak hengat kan.. kalau korang pakai provider lain...cajnya ya ampunnnn payah nak cerita..

So ape lagi.. buat pilihan yang bijak ok..bak slogan Digi ; Always A Smarter Choice..^_^

0 comments: