Pages

Friday, October 1, 2010

Sebok2 nak tamak pinggan Corelle

Saya dah ada banyak pinggan hadiah kawen... saya dah ada banyak pinggan tinggalan Almarhum Bonda Mertua.. Tapi saya nak tamak juga menang lucky draw.. Sebab lucky draw ni cuma kena entry blog je, tak payah tikam-tikam.. saya suka!!!

Sapa yang buat lucky draw??
Dia owner dapur Malus Domestica (bahasa Inggeris eja Apple.. bahasa menu kedai Pattani Apel)

Syarat lucky draw ni?
Dia suruh copy je... haha kali ni tak perlu buat ayat manis2 gula melaka macam posting sebelum ni..haha

Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.) 

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST(Tutorial utk sticky post klik SINI) di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Senarai peserta di side bar kanan berserta nombor penyertaan)



5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.




Boleh tak tunjukkan rupa bentuk hadiahnya?




Oke lah..dah malam... selamat bertuah, selamat malam....:)

4 comments:

en_me said... Reply to comment

rajinnyerr join contestt.. ehehe

ciketon fazya said... Reply to comment

join contest ikut mood...haha..klu mood tak rajin, jgn harap...

DrSinga said... Reply to comment

wahhhhhhhh..........japppppppp.....
(godek2 wordpress pikir camna nak buat sticky post)

ciketon fazya said... Reply to comment

aah eh..tutor tu untuk blogger je..sempat lagi godek2..