Pages

Sunday, October 24, 2010

Glamer...GLAMER (=

Walking to Masyita & Zarizi wedding
Pada satu hari yang hening cuba pergi kenduri pakai baju sedikit glamer2...(tapi yang kena sound laki sebab asyik lupa pakai cincin kawen..ampun suami.. saya tidak berniat berlagak bujang.. :p )

Di satu majlis yang lain :) ---> menyampes je bunyinya

with former TV3 news presenter, Wan Zaleha Radzi
Saya tau dia sebab tengok TV3.. Kalau nak dibandingkan masa saya tengok dia kat TV3 dulu2 dia berisi sket compare to recently seen..(hoh macam la selalu jumpa)... betullah macam yang saya baca kat beatuiful@nara .. Rasa macam nak derma sket lemak kat dia..hehe ^_^

2 comments:

DrSinga said... Reply to comment

asben mat salleh dia ada tak??

ciketon fazya said... Reply to comment

mat saleh takde..
dia dtg sensorang je...