Pages

Monday, June 20, 2011

Kadang-kadang ke selalu?


Kadang-kadang kehidupan ini indah..

Kadang-kadang ia sedikit pahit..

Kadang-kadang kita terima hakikat pahit manis tu..*haha tapi selalunya mengeluh juga..:p

Kadang-kadang *selalu* saya berazam jadi isteri ideal *wow kelab isteri taat kah?

Tapi kadang-kadang * selalu* turn to realistic wife..( semua kerja rumah ikut mood..haha tq suami for being understanding)

Kadang-kadang sekali saya ironkan baju peguam ZNR&Co.. tapi dia kadang-kadang je merungut..

Kadang-kadang *selalu* saya nak merajuk dengan suami sambil meng ais batu kan diri *saya tak mau jadi tanggang* .. tapi bila tengok dia kena basuh pinggan sendiri atau buat air sendiri atau bila dia tido, marah mengalir hilang  menjadi coklat cair untuk cicah marshallow…

Kadang-kadang saya selalu plan nak tulis status bitter kat fb, tapi most of the time saya cancel sbb kat fb mungkin ramai misunderstood ingat status tu untuk dia.. *simpan dalam hati semula*

Kadang-kadang saya tak tau nak buat entry blog apa.. sebab tu saya came out dengan tagged kadang-kadang ni..hehe

2 comments:

DrSinga said... Reply to comment

saya hantar baju untuk di gosok ke dobi..
saya malas gosok baju..

ciketon fazya said... Reply to comment

@DrSinga

itulah yang terjadi di rumah ni... ( tp kalau ada anak2 nanti masak aku klu melabur kat dobi)